...

JAG BEHÖVER INSPIRATION!



och gärna lite kärlek på köpet.

usch.

jag orkar inte med mig själv längre. usch fy fan. bläh. jag orkar inte.

jag är så dålig på att skriva här, men jag är så jävla tom! jag har ingen inspiration...!
kan det inte hända nått bra snart, så jag får något att skriva om?

tom.

igår och idag blir det inga dikter, jag känner mig så jävla tom så det finns inte :/ ingen skrivar glädje alls..! >__<
men ni överlever nog detta. snart har jag säkert fått något att skriva om . förhoppningsvis något glatt. :)

dikt: det står skrivet i armarna

När gamla minnen som man trodde att man hade förträngt, börjar blotta sig för en igen, minns man hur allt var. Hur man tog allt för givet och hur man struntade i allt. Man minns hur dåligt man mådde och hur liten man kände sig.
 Vissa människor har turen att förtänga dessa minnen igen, men jag kommer alltid att bli påmind om det förflutna. För jag har det alltid med mig, i mina armar. Allt står skrivet i ärren. Varenda tår, varenda svek, allt. Det kommer aldrig att försvinna.
Du kommer aldrig försvinna.

"Man minns hur dåligt man mådde och hur liten man kände sig"



- augusti 2007






dikt: omaka tankar.

tusentals tankar snurrar runt eom en karusell i huvudet på mig. tankar som inte borde tänkas, och tankar då man inte kan låta bli att le då de ploppar upp. Förtvivlan, glädje, ensamhet, lycka - allt på en och samma gång. men de har en sak gemensamt, de har alla samma huvudingrediens - Du. du är med i alla olika sorters tankar. positiva som negativa, spelar ingen roll. du är där, helatiden. varesig jag vill det eller ej är du där och spökar för mig. varenda sekund.


"tankar då man inte kan låta bli att le då de ploppar upp"


- augusti 2007

dikt: helande kyssar

när det känns som om du har ett stort hål i magen, och hålet bara växer och blir större för varje minut som går. och när det känns som om inte ens allt cement i hela världen kan fylla igen hålet, vad kan då hjälpa tänker du?
Det finns ett botemedel, och det är kyssar. men inte vilka kyssar som helst. det ska vara morgonkaffekyssar och V6-tuggummikyssar, helst med mintsmak. 
 sju morgonkaffekyssar och fyra V6-tuggummikyssar får hålet att sluta växa och tillochmed krympa lite.
Men om man ska få bort hålet helt, då är det endast vaniljglassochchokladsåskyssar som hjälper, det är det ända botemedlet som finns att få bort det där jobbiga hålet i magen.

             "inte ens allt cement i hela världen kan fylla igen hålet"


-augusti 2007

dikt: ta med mig till fantasin

jag vill följa med dig, in i dina sagor och drömmar. in bakom kulisserna, sminket och rekvisitan. in i ditt hjärta och dina tankar, in i hela dig. låt mig få se vem du är och vad du vill göra med ditt liv. ta med mig till dina magiska platser som endast finns i din fantasi. lär mig språket som endast du kan tala. låt mig se dig, hela dig, och allt som finns innuti dig.

              "låt mig få se vem du är och vad du vill göra med ditt liv"


- augusti 2007



dikt: ensam, ensam-are, ensam-ast.

jag var där, helatiden. jag såg allt. men jag tror aldrig du såg mig, mitt riktiga jag. det var därför du gick, för att du inte såg. eller kanske var det så att du faktiskt såg mitt riktiga jag, och inte vågade stanna kvar. kanske blev du rädd, radd att jag en dag  skulle lämna dig, och du skulle bli ensam kvar. precis som nu. du är ensam, samtidigt som du är rädd för att bli ännu mer ensam. men jag skulle aldrig lämna dig. för jag är lika rädd att vara ensam som du. men jag visar det aldrig, för börjar folk se att man är ensam, då blir man automatiskt ännu mer ensam än vad man var från början. och det skrämmer oss. vi, de ensamma alltså, vi är rädda att folk ska se allt, så vi blir ännu mer ensamma.

                 
"du är ensam, samtidigt som du är rädd för att bli ännu mer ensam"


 

-augusti 2007


 


dikt: bieffekterna av en timmes kärlek

Övergiven, ensam, frusen och full av ångest. Varför ska det alltid kännas såhär? Varje gång, det slår aldrig fel. Nämnde jag utnyttjad också? En natt av värme och trygghet, tvåsamhet, En natt sen är det över. "Hej då, babe. Tack för den här gången, ring inte mig, jag ringer dig." Så kommer man på att man aldrig gav dem sitt nummer.
Varför gör man såhär mot sig själv, låta sig utnyttjas på detta vis? Bara för att man ska känna att man tillhör någon, är någon, att någon är ens egen. Allt detta för bara ett par fjuttiga timmar av njutning, utan att tänka på konsekvenserna. Det som kommer efter är saknaden av närhet och så självklart; ensamheten. Känslan av att vara utnyttjad. Fast man var med på det, som en själslig våldtäkt man gjort på sig själv.
 En natt till, ge mig en natt till. Ta bort ensamheten och känslan av att vara utnyttjad och övergiven. Stanna hos mig, bara en natt till. Ge mig tvåsamheten igen. 

                                     "en själslig våldtäkt man gjort på sig själv."

-juli 2007


Min nya blogg.

Hej ^^
Min blogg kommer nog mesta dels innehålla dikter och dylikt. Ni förstår, mitt liv är knappast så intressant så jag vill skriva om det. Därför väljer jag att publicera mina dikter jag skriver. :)
var beredda på stavfel och annat konstigt, som missade stora bokstäver eller felformulerade meningar . typ. :D
mycket nöje! :D (HAHAHA XD)

tjing tjing :)



RSS 2.0