söndag.

Just nu sitter jag ensam i lägenheten. Huvudvärken som slog mig med en hammare när jag vaknade håller på att försvinna, skönt!
Erik är och spelar basket med några random vänner =)

jag vaknade halv 12 idag, vilket är alldeles för sent för min smak! igår klev jag upp 12! detta är inte bra, med tanke på att jag ska lmna huset klockan 7 imorgon bitti...
iofs så jag jag och la mig klockan 5 i morses. hmm inte bra!

jaja, jag har hittat en skitbra sida där man samlar poäng så kan man få gratis presentkort på hm, jc eller gina tricot :D
klicka här  för att komma direkt till sidan!

jaja ha det så bra:)

pusspuss <3

julhelg.

Äntligen helg! !
och det betyder massa mystid med Erik!
vi ska städa och julmysa hela helgen =)
städa kanske inte låter så mysigt, men resultatet, det är ju det bästa som finns, en fräsch, ren lägenhet!
åhh vad jag längtar tills Erik kommer heeeeem! min myspys unge! <3
idag ska vi äta god mat också, riktig fredagsmat.Hemmagjord kebabtallrik :Dskitgott!

Jag vill så fruktansvärt mycket göra om våran lägenhet, köpa nya möbler, kanske tapetsera en fondvägg? hmm =)
Jag skulle vilja ha en svart skinnsoffa men schäslong (eller hur det nu stavas) och någon snygg fondvägg bakom! Och på balkongen (som är inglasad <3 ) vill jag ha två stora härliga fåtöljer och ett litet bord mellan dem =)

nu ska jag röjja! :D
pusspuss

Skitsnygg!
   

fullt upp, men ändå inte.

Idag har jag tagit lite hand om mig själv, tog en låång sovmorgon, gick direkt från sängen till soffan. Täcket och kuddarna följde självklart med. Myste där ett tag, gick sedan in på badrummet och tog ett långt varmt bad! mys!

Fick jobbet jag pratade om förra gången, börjar på måndag. :)

Har pratat med arbetsförmedlingen, skulle fått ersättning från dem nu egentligen, men eftersom jag fått jobb (deltid) så får jag troligtvis inte det längre, men jag ska dit imon och prata med dem. Hoppas jag får lite ersättning, hade inte skadat med tanke på att jag bara kommer jobba max 100tim/månad.

Läste i ciccis blogg (http://ceciliamariannmodin.blogg.se/) att hon funderar på att färga håret brunt. Jag pratade om det senast igår att jag ville göra det, plus att jag hört många många fler som funderar på att göra det.
lite lustigt :)

Nåja, jag och Erik ska åka och hämta ett paket åt mig senare :D mihi spännande!
Det är ifrån moråfar och jag et redan typ hälften av innehållet, men det ska bli spännande ändå ^^ (mestadels julklappar åt erik, eftersom vi inte ska fira jul ihop:( )

Pusspuss



jobb.

GOD JUL  en månad kvar!


Idag har jag varit på arbetsintervju.
det gäller ett telefonarbete, men INTE som  försäljare, utan folk ringer mig när de vill ha hjälp med deras fakturor. :D
tufft.
men jag har ju som sagt inte fått det ännu, utan bara varit på intervju, och det gäller deltid, passar mig perfekt!

Den senaste tiden har jag desperat tjatat på Erik om att få en kattunge, nu börjar han mjukna upp, så kanske någon gång efter jul om jag får jobber så att säga :D

Sen så nämnde Erik också idag att han vill börja spara ihop till en resa! ni förstår när jag visade honm bilder från Turkiet så blev han jättesugen på att åka dit! :D
Jag ska visa honom kära Aspendos ch kleopatra stranden, så fin!

Den senaste tiden har jag julpysslat som en dåre! Jag har redan gjort klart granen, hängt upp två stjärnor och gjort massa julkort. Har blivit jättepysslig på senaste tiden! och nu ska jag googla fram massa julbakrecept på Eriks begäran, han är för söt min pajk! älska <3

Ha det bra så hörs vi när vi hörs!
PUSS <3




...

Jag har världens underbaraste pojkvän/sambo och jättefin lägenhet.
jag har dock inget jobb, men just nu är jag så nere så jg skulle inte orka det.
men vad är det som gör mig så nere?
är det för att jag är så långt ifrån familj och vänner?

Jag drömde inatt att jag och min  familj skulle åka iväg och hitta på något kul tillsammans. Syrrans kille var självklart med. Inte Erik dock, men som sagt det var en dröm.
Och när vi skulle åka iväg så fick inte jag plats i bilen, så jag kunde inte åka med. Så sa dem att de är så vana med att jag inte är där att de inte tänkte på att vi inte skulle få plats i bilen.  Då kände jag mig så fruktansvärt bortglömd och jag var helt enkelt inte längre en del av familjen.

halv sex vaknade jag, klarvaken. kramade om Erik och försökte somna om. men det gick inte! somnade inte om förens sju kanske. och idag har jag känt mig så sjukt jävla nere. iofs har jag gjort det flera dagar nu, om inte tillochmed veckor.

usch, ibland vill jag bara hem. jag vet inte vad jag vill med livet längre.


RSS 2.0