B-filmer och myskatter.





Ja, som rubriken. Jag och Erik åkte hem till hans bröder för att käka lite kebab och kolla på film. Och eftersom det var Daniels tur att betala, fick ju även han bestämma film. JÄVLAR vilka B-filmer han valde!! "Ett ufo i New York", "Mumien 3" och "Arkiv X" -filmen. Som tur var åkte jag och Erik hem efter Mumien 3. Jag vägrade att kolla på den så jag gick in i köket och myste med Tassen :) men han tyckte mitt halsband var roligare att leka med. Korsordet blev min räddning! :D

Juct nu kollar vi på Den gröna milen, den är ju så underbart bra! <3

PUSSPUSS

mmm!





MMMMM!!! Nu sitter jag mätt som en gris efter en supergod måltid! :D Jag och Erik gjorde ju som sagt hemmagjord pizza, och det blev skitgott! :D

Erik ligger bredvid mig och sover som en gris, så jag antar att han gillade det också;) Haha! Sötunge :)

nej nu ska jag fortsätta kolla på Simpson och snaska i mig lite godis!

PUSSPUSS

paus i diskandet!

JAA! nu tar jag PAUS! Jag har diskat och nu är jag alldeles yr! Nu vill jag att Erik ska komma hem :( saknar honom massa! <3

Idag ska vi göra egna pizzor, jag hoppas det blir gott :)

nej nu är jag så yr att jag måste lägga mig ner. plus att vänner går ju nu! :D

hörs sen!

PUSSPUSS

Blidde inget blodande.

hjärta <3





Nej, det blidde inget blodande :( För jag har försmå blodkärl i armvecken, så de kunde inte hitta ett tillräckligt stort för att göra det möjligt att ge blod. De har typ monsterkanyler som skulle döda mina små blodkärl om de stack in dem :(
Så tyvärr kunde jag inte bli bldgivare, vilket jag tycker är så jävla tråkigt!
Och snubben som skulle ta blodprovet på mig var tråkig och så fort han upptäckt mina knappt icke existerande blodkärl så var jag som luft för honom. Det sista han klämde ut sig var; "men du kan få ta lite fika ändå!" på halvt spydigt norrländska. :( jag struntade i det och gick och tjocka i mig en chokladboll istället.

MEN den som ändå gjorde min dag idag var världens sötaste tant som jag träffade när jag väntade på bussen in till stan! Hon hörde mig prata i telefon med Erik om hur mycket jag frös. Sen när vi lagt på så sa hon "Jaa det är väldigt kallt idag. Jag har aldrig sett så här mycket snö förut! och det ska tydligen komma mer, men det hoppas man ju inte."

Jag svarade lite att man bara hoppas på våren nu.
Sen frågade hon om jag var utlänsk, "för du är så vacker. Och alla som kommer utifrån är så vackra!"  Så tyckte hon att jag hade lite brytning också. haha. Jag svarade att jag inte är ifrån Östersund, men att jag är född och uppväxt i Sverige :)
Sen berättade hon om sina fem musikaliska barn. Där den yngste sonen hade diabetes och var förtidigt född.
Men jag orkar inte ta alla detaljer, men hon var för söt! :D Hon sa också att det var väldigt fint av mig att ge bort blod ^^
Så hon får Dagens Ros <3



Sen har jag bakat idag också :D mina supergoda muffins med marabou chokladbitar i :D de är så sjukt gooda!! :D Men jag tänker inte dela med mig av mitt recept, för det är hemligt ;)


PUSSPUSS

bloody Mary


Idag ska jag åka in till stan och registrera mig som blodgivare! :) Som ni minns gjorde jag det för ett par veckor seda på internet, fick sedan ett mail om att jag får komma in när jag vill :) Var ju där i måndags, men de hade ju som sagt stängt.
Men nu har jag kollat öppettiderna bättre och idag har de öppet till 18.00 :) Jag länkar ännu en gång för er andra som inte blivit blodgivare ännu ;)   Klicka här så kommer ni direkt till sidan!

Igår blev det inget bloggande för jag var alldeles för trött och hade fruktansvärd huvudvärk. Plus att jag hade flera ton tvätt att ta hand om också. Men idag mår jag bättre som tur är :)

Sen så gick jag med i en liten tävling där man kan tävla om ett Wii spel! Ni som inte har testat det har verkligen missat något! Ni som känner mig vet att jag HATAR all typ av sporter, men Wii Sport är bara så jävla roligt!! :D
Så jag önskar mig Wii, bara så alla vet det:D
Tävla här!


PUSSPUSS

aa mätt aa




Nu sitter jag i soffan och är mätt och belåten! Det skulle bli panerad torskfilé och potatis, men vi var för hungriga för att börja med mat så vi tog färdilagade pajer som vi hade i frysen =)  Det var väldigt gott, med tanke på att jag inte har ätit något idag. Men så blir det ibland.

Idag har jag varit duktig och diskat, röjt undan lite, och städat ugnen&spisen :) blev väldigt fint om jag får säga det själv:)

Nu ska jag och älsky kolla på Las Vegas! :D älskar det programmet!

PUSSPUSS

jobbjobbbjobb





Varför finns det inga jobb?!?!
Jag har kollat på Proffice, Kornboden och Arbetsförmedlingen. Det finns ju inga jobb alls om man är outbildad och inte har körkort. Eller jo; Telefonförsäljare. Men kul, för de har jag inte redan jobbat som två gånger tidigare!

FAAAAAAAAAN!!!

GE MIG JOBB NÅGON!!

fuck.

åhh nyss hemkommen ifrån stan. Är så sjukt trött! jag åkte ju in för att snacka lite med dem på Komvux/lärcentrum. Kom till en skittråkig kille, noll inspiration. men jag fick med mig en lista med alla programmen iaf.

Sen tänkte jag passa på att skriva in mig på blodcentralen, göra tester och så då som man gör första gången som blodgivare, MEN! tror ni inte de jävlarna stängde klockan halv två av alla jävla tider! så jag gick alltså igenom hela jävla stan helt i onödan!! var så arg och trött när jag tillslut kom fram till närmsta busshållplats.

nu längtar jag efter baby massa! <3<3

PUSSPUSS

måndag

lite kärlekspepparkakor



Jaaa jag vet att jag har varit lite off nu under helgen, men så blir det ibland! =)

Iaf, jag, Erik och några vänner var ju som sagt ute i fredags. Det var väl helt okej, med tanke på att jag var ensam tjej, vi var på nån pub, med andra ord, inte ens ett dansgolv. och jag fick sitta på en jävla pall! Killar! Dessutom så var det skitkallt ute och killar är alltid så dryga och ska vela om vart man ska gå hit och dit! "o'learys är en sportbar!"  "Jag är portad från Rockbaren!"  "Fan han känner jag vi stannar i en halvtimme och snackar med honom här ute i kylan!"

Sen träffade vi en pundar punkare som såg mig och erik pussas och då klämmer han ur sig "åhh det är är kärlek!" "Keep the loove man"  vi kollade lite på varandra och log lite smått, haha :)Sen skulle han bjuda på cigg fast vi sa att vi hade och i samband med det lände han typ fyra fem på marken :P härligt

Sen i lördags så gick vi upp ganska sent för erik mådde inte så bra under natten haha! Vi blev hämtade av Eriks far eftersom bilen stod hemma hos dem. Men självklart ska vi åka till tre fyra ställen innan vi kom hem till dem. Sen bar det av till willys för att handla lite mat :) Jag har kommit på att det är dyrt att leva.

Söndagen spenderades mestadels framför tv. Det var meningen att vi skulle städa och diska som dårar, men så blev det sjävlklart inte :)

Och nu ska jag snart åka till Komvux för att se vad de har för kurser så jag har något att göra om dagarna :)

PUSSPUSS

helg!

åhh äntligen helg! Jag vet att jag varit lite off de senaste dagarna, men jag har helt enkelt inte haft lust att sitta framför datorn. Plus at jag har städat och diskat här hemma :) Med andra ord inte mycket intressant att skriva om :)

Ikväll så blire iallafall fest! Härligt!
Jag och Erik ska nämligen till en kompis till erik som fyller år. Sen så bär det av till krogen! WOHO! :D
ska bli så roligt :)

nu sitter jag nyduschad och längtar mest efter erik <3

pusspuss <3

En guldring rikare.



Idag blev jag en guldring rikare! Den nedersta på bilden fick jag nämligen idag utav Eriks underbara mamma Ann-Mari! :D Det är en gammal släktring som tillhörde hennes faster tror jag.  Den är dock lite stor, det är därför jag har en ring utanpå så jag inte ska tappa den. Men jag ska så småningom förminska den :)

så idag är en bra dag! <3

PUSSPUSS

måndag, ny vecka.

         


Denna vecka ska jag;
 * Ta kontakt med Ett av stans komvux så jag kan plugga Ma B och Nk B (alt Fy A, Ke A och Bi A).
* Läsa ur Carl-Einar Häckners bok Krönikor som jag fick i julklapp
* Prata mer med Malin om vad som händer här uppe, saknar ju min tös :)


För jag ska bli sjuksköterska hörni! (tror jag iallafall)

lördag.

Idag har jag inte haft tid alls att blogga! Jag har städat och röjt här hemma! Sedna lagat lite middag till oss :) potatisgratäng och kyckling :) Sedan tog jag och Erik en lång dusch och bara myst tillsammans <3 Imorgon ska jag baka och damsuga köket, Erik ska diska upp den sista disken, sen är vi så gott som färdig med allt inför gästerna! :)
Eriks farfar och hans fru kommer på besök för att se våran lägenhet och dricka lite kaffe :) ska bli mys.

Annars händer det inte mycket mer i helgen. Är sugen på att bowla eller nått, men det får vänta :)

snart ska jag pierca tungan, jag längtar så jävla mycket :D:D¨

PUSSPUSS <3


halvtvåpånatten

        


såhär går det klockan hav två på natten när man inte kan sova =)

piercing på G



en sådan här ska jag införskaffa snart :D bara så alla vet;)

shoes!




I loove these shoes from Dior! VILL HA! =D
Massa snygga skor på Shoppaloss!

donator

Jag är nu en duktig människa, med andra ord en DONATOR!
Bli det du med, och rädda liv!

Klicka här!

Sen har jag även anmält mig som blodgivare! känner mig duktig idag!
För att också bli blodgivare, klicka här!

PUSS <3

nyttigaparetpåväg

Jag och Erik har bestämt oss för att vara nyttigare iår. Inget nyårslöfte, utan mer ett löfte till oss själva. Så vi har sagt att vi sakta men säkert ska ändra våran kost och börja gå ut och gå .
Så idag var vi ute och gick för första gången, dock bara en halvtimme, men vi vill som sagt börja långsamt =)

Så är det någon som har ett gott nyttigt recept på lager så får nih gärna ge mig lite inspiration!

På tal om inspiration så är jag väldigt sugen på att göra om i lägenheten. Måla, tapetsera, nya möbler. Ja lite av varje! Har kollat runt lite på nätet, men har inte hittat Den tapeten ännu. Vi får se hur det blir.

Sen så tjatar folk på mig att jag måste söka jobb, OCH JAG VET REDAN DET. Men jag har funderat på att börja plugga nu istället. Först läsa upp kurser på komvux, och sedan kanske läsa till Sjuksköterska. Jag vet det kom som en chock för mig också! Men jag kände att jag ville göra det idag när jag satt i väntrummet på vårdcentralen. (Erik var och kollade sitt onda finger. ) Så vi får väl se hur det blir med det =) Kanske har några kurser på Arbetsförmedlingen? =)

Ja ja , nu ska jag leva lite =)
PUSSPUSS <3

nu är julen ute igen!

Ja, nu är julen äntligen ute igen! Härligt tycker jag faktiskt. Jag älskar att pynta med tomtar och så, samtidigt om jag älskar att plocka ner skiten igen. Bara för att fira detta ska jag och Erik äta ute på balkongen idag tänkte jag! (vi har inglasad balkong så nej jag är inte galen! ;P ) Tänkte tända lite ljus och göra det super mysigt! =)

Maten däremot är kanske inte det lyxigaste, Wok med Kyckling, men gott som tusan är det. Jag måste ju prova den nya wokpannan Erik fick i julklapp ^^ :D
Vill använda de nya vinglasen jag köpt, men vi dricker ju inte vin till vardags, knappt när vi festar heller. hmm. äh vi får väl dricka vatten ur dem, vad fan gör det? :D

Sen så kom jag och tänka på Trollkarlens Hemligheter som gick på femman igår. Alltså de tricken de visade var ju löjliga. och allt var väääldigt förutspott och jag visste ju fan redan hälften. Riktigt besviken. Och kommentatorn vill jag inte ens tala om. Suck. Jag som älskar trollkarlar (som de flesta kanske redan vet har jag en liten thing för Carl-Einar Häckner ;) ) !! Jaja, jag tänker ge det en chans till och kolla på det nästa vecka. =)

Ja ja . nje jag kanske ska röja lite, eller duscha eller nått. =)

PUSSPUSS

just det . btw kolla in´denna! Kungsbackagäng som kallar sig tramsgänget, sjukt roliga killar. Är barndomskompis med en av dem =)
http://se.youtube.com/watch?v=Oruwe7LvZEg
PUSS

hmm.

hmm jaa, helgen blev inte som förväntat Eriks kompis var tvungen att vara hundvakt så det blev aldrig någon bowling :/ lite tråkigt men men. Vi kollade på film istället och myste, så det gjorde inte så mycket. =)

Lördagen väcktes jag av en vovve! Var ju som sagt hundvakt nu i helgen, så det var bara att klä på sig och gå ut en promenad med henne :)

nu ska vi kolla på Trollkarlens hemligheter!
pusspuss

fredag,helg, härligt!

Men ännu är det inte helg säg. Just nu väntar jag p att tvätten ska bli klar. Kul . Jag har blivit e sån jävla hemmafru! Städar, tvättar,diskar, handlar. Det är allt jag gör nu för tiden typ :P men jag gillar det lite faktiskt.  =) För Erik har lovat att han ska ge mig en bebis en vacker dag =) (med andra ord om minst tre år om han får bestämma!)

men men .

När tvätten är färdig ska jag lägga mig i badet! ska bli såå skönt!

jaja får skriva mer imon om hur det går på bowlingen ikväll ;) har ju tränat massa på Wii! haha

Pusspuss <3




vi ska vara hundvakt i helgen! (dock inte åt en sånhär liten söting, men en stor ! =)   )

städastädastäda

Jaa idag har jag som titeln, städatstädat och åter igen städat! Allt jag har kvar nu är dammsuga så får Erik diska när han kommer hem XD mihi =) Jag är inte typen som diskar, eller jag är trött på att diska rättare sagt:P
Jag har även satt in alla mina olika papper i en pärm som är nyinköpt, och det behövdes verkligen!


Snart ska jag ställa mig ch börja laga mat =) fläskfilé och strips :D smaskens!
Sen ska vi åka iväg och handla lite inför imon, bla systemet och så. En kompis till Erik kommer nämligen hit imon, så ska vi dricka lite vin å öl och sen ska vi åka in till stan och bowla! ska bli kul! =)

jaja mer imon <3

puss puss

onsdag.

God dag. eller god kväll.
Idag började dagen med att jag snoozade en timme, härlgt! Sedan bar det av in till stan för att besöka arbetsförmedlingen, var tvungen att skriva under nåra papper som jag skickade in. Och när jag ändå var i stan så passade jag ju själklart på att shoppa :D
Sprang in på hemtex och köpte tre olika ljuslyktor.
Sedan vidare in på Indiska där jag inhandlade skitsnygga lila vinglas.
Av misstag kom jag in på Din Sko, skulle bara gå förbi, men råååkade gå in. Köpte mig ett par svarta Uggs som jag så länge dreglat efter nu =)
Till sist gick jag in på Kappahl för att se om de hade kvar partyväskan som var slut i Kungsbacka när jag var där, OCH DE HADE DEN! :D lyckans dag alltså!
Allt köptes på rea, förutom skorna då =) så jag är riktigt nöjd :D
just det ja, köpte en mössa till ÄlskyErik också, men den var lite för tunn så han ska byta den =)


Sen saknar jag Sandra himlans mycket idag! :D
Hon verkar vara den enda som inte är arg eller ledsen på mig för att jag flyttat, hon verkar liksom förstå <3
Folk verkar arga på mig, och jag fattar ärligt talat inte varför... :/








PUSSPUSS


Erikbella.

Min underbara sambos tolkning av ökända Blondibellas otroligt hmm vackra? leende!
skåda och förundras!


Home sweet home.

Ja nu var man hemma i lägenheten igen. Har saknat den faktiskt =)
har inte orkat packa upp allt ännu, men det kan jag ju göra imorgon :)

Ja ja.
nej nu ser jag att Älsky kollar på Miami ink. så det ska jag också göra nu =)

pusspuss

vi firar nio månader idag <3

RSS 2.0